Alternat din cauza unei sancțiune, Zaza italian cu pereți amenințător. Și nu a reușit erou

= Zaza italian penalizare joker. Acesta este modul în care, probabil, pictat de antrenorul italian Antonio Conte, la sfârșitul bătăliei de stabilire sfertul de fotbal EURO Germania. Antrenorul a trimis un jucător la gazon în ultimul moment posibil, câteva secunde la sfârșitul setărilor pentru a ajuta în procedura de schimb de focuri. Dar una este greșită. În timp ce pe pedeapsa a avut loc, dar Simone Zaza moment important a eșuat încercarea sa dat peste cap și se întoarse la underdog. Italia, apoi, după prăbușirea alte shootere pe EURO 2016 se termină.

Depozitul de faliment metri in italienii uitat sâmbătă. In joc, deși condus de germani, dar după o scurtă echipa Boateng din peninsula doar după lovitura de la tee, comparativ cu o penalizare. Bayern fundașul a jucat cu mâna ratat.Apoi, și anume Judecător kulil ochii neintelegatoare, dar cu mutarea verdict.

Penalitățile sunt construite pe Leonardo Bonucci și a arătat nervi de oțel. Cu toate acestea, a fost în timpul carierei sale, prima dată a pasit pokutovému lovi cu piciorul într-un meci altfel decât în ​​schimbul de focuri ulterioare.

Acum sa întâmplat sâmbătă seara și Gunners au făcut mai mult decât mizerabil. Festivalul a început doar a scăzut sancțiuni „joker“ Zaza. Se opri aproape în timpul accelerării, maruntite trepte și în cele din urmă a trimis mingea peste poartă.

După un scurt-circuit în a doua serie de zidite încercare de asemenea Graziano Pelle două runde mai târziu. In loc de a fi trimise în Italia de 3 până la 1, și a ratat nivelare gol Draxler. Și a cincea serie a decis.Există unul pentru celălalt pentru o schimbare din perspectiva italienilor a asumat responsabilitatea pentru a doua oară în meci Bonucci, dar de data aceasta se lasa sa stea un german mănuși de magician Neuer.

„Pedepsele sunt o loterie și au făcut bine. Am terminat cu capul sus, eu sunt mândru că am putea fi o parte a acestui partid „, a spus Bonucci. „Acest lucru trage l-am experimentat vreodată. N-am vrut să-mi dea Bonucci marcat două goluri, „a zâmbit Neuer german erou.

In loc de bucurie, cu toate acestea, a venit colapsul german chiar și atunci când încercați Bastian Schweinsteiger. Și așteptarea deciziei, până la seria nouă, când a tras Neuer Darmiana împușcat și apoi a decis Draxler. „Nu a fost ușor. A fost un război al nervilor.Am fost pregătit, dar nici trăgătorul nu indică în cazul în care, în mod normal „, a declarat el cu un zâmbet pe fața lui portar german.

Și Internetul a început să se rostogolească felicitări în tabăra germanilor. „Felicitări pentru a avansa la penaltiuri. Dar Italia, de asemenea, merită respect pentru putere „, a scris el pe rețele sociale Oliver Kahn, fostul portar remarcabil al echipei naționale germane.