Argentina si Belgia dau totul pentru semifinale

Cele doua echipe vor juca sambata pentru prezenta in careul de asi al turneului final din Brazilia si anunta un duel aprig.

Pumele si Dracii Rosii s-au intalnit la Campionatul Mondial din 1982, cand Belgia s-a impus cu 1-0, in faza grupelor, iar a doua oara, in 1986, cand Argentina si-a luat revansa cu 2-0, in semifinale.

Sperantele sud-americanilor se indreapta spre starul Lionel Messi, care are deja patru goluri marcate si e cotat cu 2.05 pentru a inscrie inca unul in disputa la care va absenta Marcos Rojo, suspendat.

„Orice echipa care are un jucator ca Messi depinde de el in mare masura. Cred insa ca rezultatele sale sunt munca intregii echipe”, a spus selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, ai carui jucatori au cota 3.60 sa se impuna la un gol diferenta in 90 de minute.

In ultimele 25 de meciuri jucate cu starul Barcelonei pe teren, argentinienii nu au pierdut niciodata, 2.10 fiind cota acestora pentru inca un succes in acelasi interval de timp.

Nu uitati, oferta 0-0: Pariurile se ramburseaza a fost extinsa pentru a include si pariurile pe Primul marcator, Ultimul marcator si Sa inscrie oricand pentru fiecare meci de la Campionatul Mondial!

Belgia nu a pierdut in cele 21 de partide in care poarta a fost aparata de Thibaut Courtois, ai carui colegi au cota 3.50 sa termine fara gol primit in timpul regulamentar.

„Trebuie sa fim o echipa. Daca Messi trece de unul dintre noi, al doilea sau al treilea jucator trebuie sa fie pregatit sa-l opreasca”, a spus fundasul Jan Vertonghen.

Inaintea confruntarii in care au cota 2.62 pentru calificare, la belgieni revin Steven Defour si Thomas Vermaelen.