Berdych domesticit nebun. Kyrgios certat cu judecătorii și a aruncat o rachetă

prost Rampant sau un talent imens care reprezintă viitorul tenisului mondial? Pentru nick kyrgios ambele. Într-un duel palpitant cu Tomas Berdych în avans la opt-finala de la Australian Open a arătat jucător intern ambii obraji. Mai ales în primele două seturi, susținea el, judecătorii, ea a aruncat cu rachete și plâns spectatorilor. Experimentat Berdych a rămas calm adversarului, nevychovaného domesticit și după o excelentă procedură de performanță sărbători meritată.

Primele două seturi a mers într-o succesiune rapidă. Berdych zdrobit un joc excelent adversar aproximativ zece ani mai tânăr, cu care a jucat pentru prima dată.Petrel Kyrgios, sprijinit aglomerat Rod Laver Arena, nu a putut prinde deloc.

la deranjat vizibil tribunal australian a arătat scene cu acțiune mare. De multe ori el este zăngănit racheta cu fața lezată chid arbitru sau spectatori. El sa prezentat ca deja în jocuri mari foarte mult. El a intrat în baschet-Jersey cum ar fi camasa, dandy fața lui până la exprimarea obraznic. În timpul meciului au avut memento-uri constante, atât de des încercați adversarii lor exprimate.

„Sunt cu aceste tipuri de jucat. Am încercat să nu se uite prea pe net, m-am concentrat pe minge“, a spus după meciul Berdych și apreciat public echitabil și australian chiar și atunci când unele excese mugind Kyrgiose

scena cea mai dramatică realizată cu condiția 3:. 6, 4: 5.Kyrgios s-au plâns arbitrului că publicul aude în mijlocul schimburilor de muzică prea tare. „De ce joc avortat atunci când muzica joacă atât de tare?! Puteți lua microfonul și aranja-l „, a lătra pauză după al doilea set pe arbitrul principal pe supraarbitru James Keothavong

VIDEO:. Angry Kyrgios cearta cu arbitrul secund

După un pic mai calmat și a început să efectueze tenis, intrand la numarul 25 mondial clasament, cu toate că în momentul în care aparține în poziția 30. In al treilea set, Berdych escortat aproape canar (6: 1), a venit la Lauf. jucător de tenis ceh, dar în cele din urmă de plumb a încetat și sa încheiat meciul în al patrulea set care a dominat în raportul 6: 4.

Doar douăzeci Kyrgios printre generație de tenis de intrare.Plătiți pentru excentric, jucătorii turbulente au trecut în mod repetat granița de proprietate. nu respectă regulile de bază de tenis, provoacă și ofensează și sportivi mult mai experimentați.

În luna august un turneu de la Montreal a șocat direct la curtea Stâna Wawrinku. „Îmi pare rău, Stan, dar amice m-am culcat cu prietena mea“, a spus el. El a vorbit aproximativ un an mai tânăr decât partenerul său din Australia Thanasis Kokkinakis, totul a fost un scandal imens.

Într-o furtună de recoltat mediu de tenis de protest, brusc au protestat împotriva Tomas Berdych. „Instanța a spus prea mult. Deci, dacă joacă baschet, tenis nu aparține acest lucru. Când va Mormăi un prosop, asta e treaba lui.Dar nu poate fi interpretată în microfoane pe teren „, a trimis jucători nevychovanému.

În primul duel reciproc velkohubého tăcere australian. Un spectacol Bravura a alunecat prin Kyrgiose periculoase printre cei mai buni jucători de tenis șaisprezece în primul Grand Slam al sezonului.