BetClic

betclic-logo

Agenţia de pariuri BetClic a fost fondată în Malta şi se află în prezent printre casele de pariuri online de top. BetClic este online din 1999 şi este în prezent licenţiată în Malta.

Are peste 3.000.000 de clienţi din peste 150 de ţări, în special datorită tradiţiei îndelungate şi a responsabilităţii implicate în furnizarea posibilităţii de a paria online şi de asemenea datorită bonusurilor excelente. BetClic acceptă şi procesează peste 500000 de pariuri pe săptămână. BetClic oferă cea mai bună selecţie şi cel mai bun stil de Pariere Live şi transmisie Live TV.

BetClic este cea mai populară ofertă de pariuri sportive online recomandată de noi şi oferă o selecţie foarte mare de sporturi de talie internaţională şi un produs de pariere fantastic. Meciurile cu pariere live sunt acceptate rapid, pentru a le oferi clienţilor o şansă reală de a câştiga. BetClic live TV este cu siguranţă cea mai bună selecţie pentru a urmări evenimente sportive televizate în direct pe internet.

BetClic le acordă limite de pariere mari, multor jucători. BetClic oferă o gamă largă de pariuri. Acestea includ o gamă largă de pariuri sportive, de pariuri financiare, pariuri internaţionale pe curse de cai, pariuri politice, pariuri TV şi Divertisment şi pariuri sportive din SUA: pentru a spori emoţia jocului, BetClic transmite peste 20.000 de evenimente în direct pe calculatorul dumneavoastră, în fiecare an.