Città di Palermo – Inter Milán

U čvrstom obliku zagrijana Inter, koji je osvojio natjecanje preko svih sedam utakmica u nizu. Još jedan trijumf može pripisati u Palermu, gdje je pet godina, iako nije osvojio, ali samo u kući i igrati za spašavanje.

Iako Palermo pred Božić je doživjela tračak nade, ali nova godina je pao u trag i dva puta izgubili važnu utakmicu za spašavanje. Na Empoli i Sassuolo. To znači da se Unibet poker platforma na sedamnaesti Empoli izgubio osam bodova.

Sicilijanci, naravno, neće imati ništa za izgubiti protiv Intera, s druge strane, što im je potrebno bodova i svaki dom gubitak u borbi da spasi znanje. Palermo, ali ima apsolutno katastrofalno dom zapis, zajedno sa Pescarom Tu ne može pobijediti.

S druge strane, na velikim rezultatima zagrijana Inter. Pod trener De Boer mnogo kritizira.


No, čini se da je liječenje pod Stefan Piolim i zauzima u ovom trenutku, Inter pobijedio u pet utakmica u nizu. Oni posljednja dva protiv Udinesea i Chievo je čak i da se okrene.

Nerazzurri tako vratio se bori za europske kupove i razmišljanja još većom ulogom. “Naš cilj je završiti Unibet zahtjevi klađenja što je više moguće”, rekao je centar-nazad Miranda. “Mislim da imamo dobre igrače, ali u taktici nam nešto nedostaje. Piola donio upravo to. On nam daje jači u taktici i psihe”, Miranda našli razlog za poboljšanje.

Inter Palermo ima puno da se vrati. Njihov prvi međusobni duel ove sezone završio je u iznenađujuće izvući 1: 1, što je također spasio petnaest minuta prije kraja Bet365 kasino Mauro Icardil.

Stefano Piola imat će cjelovito izvješće na Siciliji, koji se ne može reći za njegove kolege Corinim. Na ambulanti Palermo je i dalje boj i Rajković.