Da Chile marea lovitura cu Brazilia?

Brazilia si Chile se intalnesc in primul meci programat in optimile Campionatului Mondial si anunta un duel incendiar.

Cele doua nationale promit spectacol, asa cum au oferit mereu in ultimele cinci dispute directe in care s-a marcat cel putin de trei ori, 1.70 fiind cota pentru o partida care sa consemneze peste 2,5 goluri la final.

In precedentele intalniri din optimi, la turneele finale din 1998 si din 2010, Selecao a trecut de Chile cu 4-1 si 3-0, iar acum este creditata cu 4.33 pentru o victorie la doua goluri diferenta.

Totusi, inaintea partidei in care ambele reprezentative au cota 1.80 sa inscrie, gazdele au afisat un ton precaut.

„Au jucatori de calitate si mereu a fost dificil sa joci impotriva unei astfel de echipe. Totul este posibil”, a precizat mijlocasul Luiz Gustavo.

„In grupa puteam pierde putin, dar totusi puteam avansa. Acum nu se mai poate. Trebuie sa fim o echipa echilibrata, nu ne mai permitem greseli”, a spus selectionerul Luiz Felipe Scolari, ai carui jucatori au cota 1.53 pentru victorie.

Nu uitati, daca plasati un pariu pe castigatoarea Campionatului Mondial de anul acesta (tipul de pariu Sa castige) si echipa pe care o sustineti este eliminata la penalty-uri, va vom inapoia pariul necastigator gratie ofertei noastre Compensatie Penalty-uri la CM!

In 1990, nationala Auriverde pierdea ultima oara in optimile unui CM, cu Argentina, scor 0-1, dar chilienii nu sunt descurajati de statistica si au cota 4.33 pentru a se califica in sferturi.

„Multi spun ca nu avem nimic de pierdut, ci din contra, ca avem sansa istorica de a elimina gazdele. Depinde numai de noi sa reusim”, a punctat portarul Claudio Bravo, ai carui colegi au cota 6.50 pentru victorie.