Deschamps ingrijorat de experienta Germaniei

Selectionerul Frantei a avertizat ca experienta va fi de partea Germaniei la meciul din sferturile CM.

Les Bleus au avut prestatii solide in drumul lor pana in aceasta faza a competitiei, dar Didier Deschamps se asteapta ca echipa lui sa isi ridice nivelul jocului daca vrea sa ajunga in semifinale.

Franta are cota 2.10 sa ajunga in careul de asi in dauna Germaniei si 7.50 sa castige meciul de vineri cu 1-0 in 90 de minute, in vreme ce cota Albastrilor pentru a triumfa a doua oara la Campionatul Mondial este de 8.50.

„Nu uitati ca Germania a ajuns in semifinale la ultimele doua editii ale Campionatului Mondial, lucru care conteaza”, le-a spus Deschamps ziaristilor.

„Sunt obisnuiti sa joace la cel mai inalt nivel si au experienta de a mai fi fost in aceasta faza a competitiei. Toti jucatorii germani evolueaza la cluburi mari, multi dintre ei sunt la Bayern Munchen.”

Deschamps trebuie sa ia o decizie importanta in plan tactic dupa ce Antoine Griezmann a impresionat din postura de rezerva in meciul din optimi cu Nigeria, castigat de Franta cu 2-0.

Mijlocasul trage tare pentru a fi titular, iar selectionerul pare tentat sa-l lase pe Olivier Giroud pe banca de rezerve pentru a-i oferi un rol de atacant central lui Karim Benzema.

Nemtii au primit vesti bune de la doi jucatori importanti, Mats Hummels si Lukas Podolski, ambii fiind declarati apti de joc pentru intalnirea de pe Maracana, in care Die Mannschaft are cota 2.75 sa se impuna in 90 de minute.

Revenirea lui Hummels in centrul defensivei ii va permite lui Jerome Boateng sa ocupe flancul drept al apararii, avand in vedere ca Shkodran Mustafi nu va mai juca la acest turneu final din cauza unei accidentari suferite la bicepsul femural.

Nu uitati, oferta 0-0: Pariurile se ramburseaza a fost extinsa pentru a include si pariurile pe Primul marcator, Ultimul marcator si Sa inscrie oricand pentru fiecare meci de la Campionatul Mondial!