dramă de pedeapsă! Germanii au reușit să tragă fără sfârșit și sunt în semifinale

A fost o dramă! Al treilea finalist EURO Franța a devenit fotbaliști din Germania, care, după o remiză 1: 1 cu Italia pentru a face față mai bine cu lovituri de departajare întâlnire tensionată și a câștigat 6: 5- nu a decis în seria nouă atunci când Darmiana scavenge portarul german Manuel Neuer și Jonas Hector ezita.

marcat

bar 78th Bonucci

Rapoarte

Home Neuer (C) – Höwedes J. Boateng, Hummels Hector – Kimmich, S. Khedira ( 16 Schweinsteiger) Kroos Özil – T.. Müller, Mario Gómez (72 Draxler)

bar Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini (120 + 1. Zaza) – Florenz (Darmian 86.) , Sturaro, Parol, Giaccherini De Sciglio -. Pella, Eder (L. 108. Insigna)

Alternate

Home Leno ter Stegen, Mustafa Stroke, Can, Draxler Götz sanie Schürrle, Schweinsteiger Weigl, Podolsky

bar Marchetti Sirigu, Ogbonna, Darmian, Candreva, De Rossi Motta Bernardeschi El Shaarawy, Insigna, Zaza, Immobile

Scor el a deschis în 65 de minute, Mesut Özil, 78 minute de nivelat opritorului penalty Leonardo Bonucci.În semifinale, germanii, pe 7 iulie va juca câștigătorul de duminică duel Franța – Insula

Germanii au venit în represalii pentru înfrângerea de 1:. 2 în semifinalele ultimului euro și a reușit să rupă blestemul vechi împotriva italienilor, care au învins cele opt meciuri competitive anterioare . Echipa „escadroane Azzurri“ contrar nu se repeta participarea în finala Campionatului European de acum patru ani.

italienii nu aveau scut defensiv Rossi De Motta și supleantul său, astfel încât antrenorul Conte este de așteptat să pună Sturara. Antrenorul german Loew a răspuns la un oponentului 3-5-2 și ca un alt meci de pregătire că, în martie echipa sa a castigat 4: 1 pariu pe trei dopuri.Unsprezece renuntat la elementar Draxler.

Chiar și după șaisprezece minute, dar a avut un antrenor german pentru a ajunge la ansamblul și înlocuit din cauza un prejudiciu Khedira Schweinsteiger. Treizeci și mijlocașul marcat 37 start la turneul final al campionatelor europene și mondiale, egalând recordul compatriotului Kloseho.

In Bordeaux a jucat de la inceput foarte atent. Germanii au controlat mai mult balonul mai mult, dar prin apărarea italian nu a putut pune în aplicare, iar prima fotografie a trimis până la 41 de minute, pe care au făcut-o la Euro sa întâmplat din 1980.

După 54 de minute, trăgând Müller și Florenzi mingii deviat acrobatically pe colț. Unsprezece minute mai târziu, germanii au sărbătorit linia. După o lovitură lungă de la portar Neuer ejectate nabíhajícího Hector Gomez, care a trecut în careu și a pus deoparte mingea a atins în Ozil net.El a dat gol lui 20 în echipa națională.

Trei minute mai târziu, pentru a extinde plumb campioni mondiali. Özil a găsit o curbă spatele apărării Gómez, care a încercat să termine subsol, mingea a jucat în cele din urmă dopul italian Chiellini, dar portarul Buffon mare hit.

După 77 de minute, italienii a oferit compensații Boateng, care a ratat prostește a jucat cu mâna. Bonucci primul său penalty decisiv în cariera trage-off schimbat, deși portarul Neuer a capturat direcția de împușcat. Germani în al cincilea meci al turneului pentru prima dată, a recunoscut.

Prelungirea minutul 107 cu o lovitură peste cap a lovit poarta alternativ Draxler și meciul să vină la lovituri de departajare extrem de dramatice. Împușcături s-au descurcat după cinci serii a fost starea 2: a 2- În cele din urmă a decis să Executant serie nouă și al XVIII-lea.Alinarea Darmiana scavenge Procedura Neuer și germani sigilate Hector

Germania – Italia. 1: 1 (1: 1, 0: 0) privind sancțiunile 6: 5
Obiective:
65 Özil – 78. Bonucci de la pen-ul. penalizare împușcat: Kroos Draxler, Hummels, Kimmich, Boateng Hector – Insigna, Barzagli, Giaccherini, Parol De Sciglio. nu rândul său: Müller, Özil, Schweinsteiger – Zaza, Pella, Bonucci, Darmian. Judecător: Kassai – Ring, Tóth – Bognar, Farkas (toate Hung.). YC Hummels, Schweinsteiger -. Sturaro De Schiglio, Parol, Pella Giaccherini audiență 38 764.
Germania Neuer – Höwedes, Boateng, Hummels – Kimmich, Khedira (16 Schweinsteiger), Kroos, Hector – Müller, Özil – Gomez (Draxler 72). . Antrenor: Löw
Italia Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini (120 Zaza) – Florenzi (86.Darmian) Sturaro, Parol, Giaccherini De Sciglio – Pella, Eder (108 Insigna).


Antrenor:. Conte

Teme: sport, fotbal, echipa, Euro 2016 sferturile de finala, Germania, Italia