Frustrert Courtois kritisert Belgia trener: Hvorfor slår denne taktikken?

Den belgiske keeper Thibaut Courtois etter eliminering av laget i kvartfinalen i Euro 2016 med Wales ikke skjule sin skuffelse. Uventet nederlag tilskrives dårlig taktikk og indirekte så våget seg inn trener Marc Wilmots.


“Det var en stor mulighet, og nå er vi skuffet fordi vi kunne nå finalen. Men vi spilte med samme taktikk som i tapet mot Italia, og hadde de samme problemene, “hun stakk inn en trener Courtois. Han fortalte henne etter kampen i garderoben. Kanskje forventer trener trekker seg etter disposisjon, gjorde det ikke skje.

Den belgiske teamet er full av talent og forventet at bare viser teamet på EURO potensial. Da han registrert og elg prosedyre bør være blant de topp fire oppgaver.Men Wales stoppet belgiske Sportingbet motstander ett skritt tidligere og i leiren slaktet styrt skuffelse og frustrasjon.

Sportingbet

“Vi er unge og vi vil være sammen i lang tid, men dette var en sjanse, og vi hadde en unik mulighet til å spille om tittelen.” han trakk på skuldrene keeper foran TV-kameraer VTM.

treneren Wilmots vil forsvare kritikken og forsvarte sin taktikk Sportingbet. Når det er sagt fotballspillere på banen teamet hans ikke klarte å oppfylle. “First tjuefem minutters det var fint, og vi dominerte spillet. Men da vi begynte å bekymre deg, sa Chelsea keeper trener. Og absolutt ikke tenker på en umiddelbar fratredelse Sportingbet. “Umiddelbart etter kampen styrt av følelser, det er mye adrenalin.På mine avgjørelser du må vente, “sa han Wilmots.

Han visste laget var en av favorittene i turneringen, og er ventet å vinne over Wales belgierne. “Dessverre, vi gjorde for mange feil og Wales spilte veldig bra,” coach angret. Det plaget ham at han Sportingbet kunne bruke tjenestene til skadet Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen. Spillet var enda Kompany og Lombaerts.

“Jeg er ikke en magiker, plutselig mangler den erfaringen du bare ikke kan erstatte. Når vi har disse spillerne, vi nesten neinkasovali. Nå har vi gjort feil, hva som ikke før. Men jeg tar ansvar for det hele “, sier Wilmots.

Han var klar over kritikken fra keeper, og han for henne og noen forklaring. “Courtois ble frustrert etter en dårlig sesong med Chelsea, som endte opp med tiende.Nå er han skadet, han har gått sin drøm om å vinne trofeer, “sier Wilmots.

Courtois sa at tapet mot Wales betyr for ham den mest smertefulle krasjet i den tiden du lagret den. “Det er den største skuffelsen i min karriere, og jeg mistet Champions League-finalen,” sa keeper, minner om tapet mot Real Madrid fra 2014.