Galezul a decis, fără angajament! Belgienii trimis de la stadion, a scris Ferdinand

Deci, aceasta este o poveste ca de tunet! Fotbaliștii Țara Galilor în timp ce a pierdut în Belgia 0: 1, dar în nici un caz nu a renunțat. întoarse Faimoasa meci și după ce a câștigat 3: 1, pentru a sărbători EURO semi-finale. În plus, velșii a reușit să înscrie trei goluri fără gólového contribuția cea mai mare stea Garetha Balea. Atenție la el însuși de această dată dărâmată alții. Mai ales un jucător care este în prezent fără contract.

Țara Galilor, pur și simplu nu se ciocnesc! Nici o mare lovitură Radja Nainggolan, după care a condus Belgia 1: 0th În 31 de minute, el a așezat capul, după o lovitură de la colț Ashley Williams. Căpitanul, care a jucat opt ​​finale împotriva Irlandei de Nord, cu mare durere, și nu a fost clar dacă placa împotriva Belgiei.

Apropo, primul gol a fost o echipă mai bună Țara Galilor.Și când un membru din a doua jumătate, a supraviețuit o mare șansă de a Belgiei, el a luat jocul în propriile mâini. După 55 minute a fost atacantul specific Hal Robson-Kanu.

A ratat Belgia a sugerat treci înapoi la păcălit complet toate fundașul belgian. Robson-Kanu apoi a transformat si a fost dintr-o dată singur în fața portarului Thibaut Courtois. A ezitat, mingea a marcat barele portii.

„Robson-Kanu trimis din Belgia stadion apărător! Sper că ai un bilet pentru a obține înapoi „, a scris el pe Twitter legendarul fundașul Rio Ferdinand engleză. „Oricum, este un agent liber“, a declarat capăt atacantul Welsh după Reading are în prezent nici un angajament.

Este posibil ca după performanța împotriva Belgiei va avea o multime de oferte.Cel puțin câteva zile, dar candidații vor trebui să aștepte. Robson-Kanu și Țara Galilor a avut acum se concentreze pe EURO. Și călătoria lor nu este terminat încă!

La finalul meciului cu Belgia au dat avans lor istorică în semifinale ștampila antet teribil alternând atacant Sam Vokes. În timp ce Belgia și stelar de conducere acasă din Franța, sărbătorită începător. Și un lucru este sigur – nici în semifinale împotriva Portugaliei golit acest buchet o luptă

! Totul despre EURO viziona AICI & gt; & gt; & gt;