Jayawardene conduce Strikers să câștige peste Scorchers și partea de sus a tabelului Big Bash

Sri Lanka mare Mahela Jayawardene powered greviștii Adelaide în partea de sus a scării BBL cu un confortabil câștig de 36-rula peste Scorchers Perth marți. Greviștii postat 174-2 după ce a câștigat tragerea la sorți și alegerea de a bata înainte de curățarea Scorchers pentru 138 off 17.2 vedere overs.The Guardian cricket prima mie de-a alerga om: aproape incredibil | Editorial Citește mai mult

Jayawardene (57 din 37) a fost promovat pentru a deschide vălului pentru Strikers în locul omis Craig Simmons și livrat innings sale cele mai agresive pentru turneu.Veteranul și-a arătat clasa, trăgând o gamă largă de lovituri și lovind două șase și șapte patru. Travis Head, care a intrat într-o uriașă masă după secolul câștigător al meciului în ajunul Anului Nou, a furnizat focuri de artificii Din nou, trăgând trei șase pe drumul spre 51 de 31 de bile. Arbitrii de la Perth Shaun Marsh și Michael Klinger au intrat în meci în formă roșie-caldă, dar au combinat doar 19, iar lipsa de experiență a mijlocului a arătat. Queenslander, Billy Stanlake, jucând doar al doilea meci BBL , A susținut scalpurile valoroase ale lui Marsh în primul și Marcus Harris în a treia.Până când Klinger era curat-impresionat de o livrare de fermoarul de la stanga brat spinner Jon Olanda, Scorchers sa uitat tremurată.

Tailender David Willey (31) a încercat să păstreze innings în viață cu trei șesari, dar a fugit repede din parteneri. Anglia legspinner Adil Rashid (3-23) a continuat forma sa excepțională, în timp ce ritmul vârf de lance Kane Richardson (2-21), de asemenea, impresionat.Vorbind după meci, Jayawardene a spus Richardson ar fi un plus de valoare la echipa ODI din Australia după ce a fost numit pentru seria acestei luni împotriva Indiei.

„Este un pachet de talent și el este încă tânăr“, a spus el. „Cred că el va merge un drum lung.“ Jayawardene a spus că a bucurat de ocazia de a deschide vălului și să ia o abordare mai agresiva. „Celelalte dăți când am intrat în ea a fost un pic negativ, am pierdut o pereche de wicketuri sau că acestea cădeau devreme așa că a trebuit să facă o schimbare“, a spus el. „Când deschizi vălului, ai un pic mai multă libertate. Modul în care wicket se juca, a fost destul de ușor pentru mine să schimbe vitezele „.