Neymar e pregatit pentru Columbia

Starul Braziliei spune ca este apt de joc pentru meciul din sferturile Campionatului Mondial si insista asupra ideii ca doar trofeul este cel care conteaza.

Atacantul in varsta de 22 de ani a suferit contuzii atat la coapsa, cat si la genunchi in partida din optimi cu Chile, castigata de Selecao la penalty-uri, dar s-a declarat pregatit sa joace in duelul de vineri, de la Fortaleza.

Neymar, care a marcat patru goluri la acest turneu final si este cotat cu 4.50 sa iasa golgheterul competitiei, a subliniat sprijinul pe care l-a primit din partea colegilor, precizand insa ca nu e musai ca echipa sa incerce sa obtina o victorie cu stil.

„Nu ma simt imporvarat de obligatia de a fi stralucitor. Am colegi care ma ajuta. Unii castiga mingea, altii paseaza, altii inscriu, dar toti suntem o echipa”, a adaugat atacantul sud-american.

„Nu este vorba de un singur jucator. Aici lucrul important este ca Brazilia sa iasa campioana.”

„Ultimul lucru care ne preocupa este spectacolul. Daca e nevoie sa ne aparam tot timpul pentru a castiga titlul, atunci asta vom face.”

Brazilia, care nu va conta pe mijlocasul Luiz Gustavo, suspendat, are cota 1.85 sa castige in 90 de minute intalnirea de vineri, in vreme ce cota pentru a se incorona campioana a sasea oara este de 3.60.

Nu uitati, daca plasati un pariu pe castigatoarea Campionatului Mondial de anul acesta (tipul de pariu Sa castige) si echipa pe care o sustineti este eliminata la penalty-uri, va vom inapoia pariul necastigator gratie ofertei noastre Compensatie Penalty-uri la CM!