Puii de leu invita Portugalia, fără suporturi. șansă Bolnav de a obține o baghetă

echipa de fotbal, în 21 de ani de așteptare pentru un meci amical pe un teren de finaliști ai ultimului Campionatul European din Portugalia. Echipa de management a ales în mod deliberat pentru a pregăti adversar greu pentru echipa a stabilit cel mai bun la Campionatul European din Polonia. Acolo, tinerii fotbaliști cehi doresc să încerce să lupte într-un grup de un loc progresiv în semi-finale.

„Campionatul este o cheie de flux de foarte exigent, deci trebuie să fie cel mai bine pregătite. Nu ne culcăm pe lauri și căutăm cea mai bună pregătire posibilă „, a declarat managerul echipei naționale Jaromír Šeterle. „Noi nu numai că participă, ci pentru a fi un adversar de calitate“, a spus el.

Alegerea antrenor Vítězslava Lavičky examineze portughezi, care, în 2015, la campionatul din Republica Cehă a pierdut în finala împotriva Suediei.Echipa lor nationale de seniori chiar și Campionatul European de anul acesta a câștigat.

„și să prospere și jednadvacítce curente.


calificări portugheze au trecut fără o singură înfrângere, cu doar două egaluri și scorul 34 5. Ele prezintă o minge de fotbal de calitate, acesta va fi pentru noi un test foarte bun, „suspecți banc.

echipa lui va, de asemenea, un meci de test, deoarece îi lipsește un sprijin esențial. Inainte de Patrik Schick a rămas în A-echipa Karla Jarolíma, căpitanul Aleš Čermák lupta cu probleme de sănătate precum și Michal Hubínek de la Bohemians. Primul dop Luke are o baghetă șansă de la Mlada Boleslav si dupa un timp revenirea atacantul Tomáš Chorý a doua divizie Olomouc.

„Bagheta a fost nominalizat, de asemenea, ultima dată, dar a fost rănit atât de acum pentru prima dată.Ultima rundă de liga a eșuat, dar el este un jucător tânăr care arată performanța pe termen lung. Bolnav încercați pentru că ne-am decis să lase douăzeci de ani Matěje Pulkraba, care trece printr-o calitate turneu în Spania „, a declarat banca de rezerve.

meciul cu Portugalia va avea loc la 11 noiembrie în Setúbal.Kickoff este la ora 19:15 CET

Teme:. Sport, fotbal, echipa, echipe de tineret, Jednadvacítka, nominalizări, de pregătire, Portugalia < / div>


Arată informații despre pariuri sportive: Pariurile live