Rams tulajdonosa Stan Kroenke RIP „elmarad” St Louis piac keresi költözik LA

Az NFL lenne a leghasznosabb mozgatásával a Rams Los Angeles, maga mögött hagyva a St Louis piac elmarad a gazdasági és a stadion javaslatot ítélve hiba, a csapat azt mondta, hogy az áthelyezés alkalmazását, feltéve, hogy az Associated Press Wednesday.The futam NFL LA: töltő, Rams és Raiders alkalmazni 2016 áthelyezés Bővebben

Rams tulajdonosa Stan Kroenke, egy ingatlan milliárdos, aki még mindig él Missouri, javasolta az épület egy $ 1,8 milliárd stadion Inglewoodban, Kalifornia, tervezi, hogy tegye a Rams vissza a piacon elhagyták költözni St. Louis 1995-ben a San Diego Chargers és Oakland Raiders kíván lépni a Los Angeles területén is javasolja, hogy osztoznak a stadiont, hogy épülne Carson, Kalifornia.Mindhárom csapat kérelmet nyújtott be a múlt héten, és a tulajdonosok találkozó január 12-13 Houston tudott dönteni áthelyezését.

A Rams’ 29 oldalas kérelmet, először nyert a St. Louis Post-Dispatch, dicséri a Inglewood helyszínen, mondván, hogy már jóváhagyta a bajnokságban, mint potenciális stadion helyét, és lehetővé teheti sokkal több, mint egy otthon egy sportcsapat.

„a stadion szolgál epicentruma egy NFL lakossági és szórakoztató negyedben, amely tartalmaz egy 6000 férőhelyes színház, és akár 8,5m négyzetméternyi irodaterület, a szálloda a lakossági és étkezési lehetőség,”a Rams mondta.

a csapat azt is kifejtette, a lesújtó értékelést miért St Louis nem nem érdemes tartózkodó.

a bejelentés szerint Kroenke tette „jelentős beruházásokat”, mivel vegyék át az irányítást a Rams 2010-ben, még látogatottsága jóval az átlag alatt.A csapat elfogyott minden hazai pályán a St. Louis annak érkezése 2006-ig, de csak ritkán elfogyott az elmúlt években, részben azért, mert az on-the-mező teljesítményét. A Rams nem volt egy nyerő szezonban 2003 óta, és kész 7-9 ebben a szezonban.

Az adófizetők által finanszírozott építési Edward Jones Dome, amely megnyitotta az év Rams megérkezett. A szokatlan közötti megállapodás kupola hatóság és a csapat megköveteli, hogy a kupola továbbra is az élvonalban az összes NFL stadionok.Ehelyett általában a legrosszabb, a Rams mondta, és a 12 éves bérleti tárgyalások elhárításáról, sikertelenek voltak.

Az elmúlt évben a munkacsoport által kijelölt kormányzó Jay Nixon terveket dolgozott ki a $ 1 milliárd stadion a Mississippi folyó mentén, közel a Gateway Arch. Városatyák már megállapodtak, hogy hozzájáruljon $ 150m felé a projekt, amely arra is felhívja az állami finanszírozás, a pénz a személyes ülés engedélyek és finanszírozást a liga és a tulajdonos.

A Rams, de azt mondta, a stadion van ítélve kudarcra.Az egy dolog, hogy tudomásul veszi, hogy a „bérleti díj és bet365 internetes sportfogadás üzemeltetési struktúra 20-szor, amit a Rams most fizetni.”

„Minden NFL csapat, hogy aláírja az erre a javaslatra a St. Louis rendben lesz az úton, hogy pénzügyi tönkre, és a Liga esik bántódása,”a Rams’ bejelentés szerint.

a nyilatkozatot, a stadion munkacsoport azt mondta, hogy felajánlotta»látványos stadion javaslatot«, vagyis mindent, amit a liga kérte.

„a Rams’ értékelést tapasztalataikról St. Louis után 21 szezont jelentős támogatást rajongók, a vállalkozások és a közösség pontatlan és rendkívül kiábrándító,” a munkacsoport mondta.

a Rams kétségek merültek fel, hogy a St. Louis piacon, amely szintén baseball Cardinals és jégkorong Blues, akár támogatni egy NFL csapat.

az alkalmazás idézett két NFL-megbízást tanulmányok a Los Angeles, San Diego, Oakland St Louis forgalmaz.Azt mondja, egy tanulmány jellemezte a kaliforniai piacokon élénk és egyre növekvő, de azt mondta, St. Louis „késleltetett hatású, és továbbra is marad, ami messze elmarad a gazdasági vezetők, amelyek szükségesek a tartós siker egy NFL franchise.”

Tovább vetített St Louis, hogy 26-án növekedés között NFL piacokon.

Ezek a tanulmányok „azt bizonyítják, hogy a Los Angeles-i erős piac nagy lehetőséget, míg a St Louis egy piacon, amely minden valószínűség szerint nem képes fenntartani három hivatásos sportolók,”az alkalmazás mondta.

bet365 fizetési módok