Settle cu presiunea crede Jarolím. Lafata este reticent să se întoarcă

Echipa națională de fotbal după o intrare fără succes în calificare la Cupa Mondială, vineri, în mod necesar trebuie să bată Norvegia acasă și antrenorul Karel Jarolím consideră echipa este suficient de puternic pentru a compensa presiunea în creștere. În timpul pregătirii de patru zile pentru duel crucială cu nordicii vrea să se concentreze pe îmbunătățirea ofensiva

unitate cehă în primele trei meciuri de calificare uhrál doar două imaculată, cu Irlanda de Nord și Azerbaidjan și a pierdut 0:. 3 în Germania. „Presiunea vă simțiți tot timpul, ne așteptăm ca aceste puncte vor fi mai mult.Poate presiunea crește, dar puternic cu ea capabilă să facă față „a declarat reporterilor Jarolim de la echipa de astăzi raliu din Praga.

Reprezentanți din trei jocuri nu a înscrie, astfel încât în ​​sesiunile de practica se va concentra mai mult pe ofensiva.“ va fi important să se meargă dincolo de acest obiectiv. Deci, prima fază a ofensivei, dar nu putem subestima apărarea, care urmează să fie organizate într-un fel, și situații standard „a spus Jarolím.

“ Nu sunt în timp, trebuie să-l prind mult. Acesta este împărțit în două grupuri. Jucatorii care au jucat ieri, ei au un program ușor diferit față de cei care au jucat sâmbătă. De miercuri vom începe ca împreună.Mâine dimineață va fi un alt film unde spui, ce meciul cu Norvegia ne-am așteptat „, a spus Jarolím.

Din cauza probleme în atac au încercat să ajungă și treizeci și cinci de Spartan Davida Lafatu, care, după Campionatul European din iunie sa încheiat reprezentațional cariera. „Orice contact a avut loc, dar David a dat-o mai mult sau mai puțin, astfel că el are cel mai bun în urmă. Îl au în foarte reticenți „a spus Jarolím.

Cu Lafatovým colegul Bořek Dočkal din nou antrenor discutat despre excluderea duelului duminică Liga în Liberec pentru el un pumn în față Radim Breiteho.“ Bob a fost lăsat un pic dus de val, și în timp ce acesta poate să fie privit mai rău. Aceasta nu înseamnă că am vrut să-mi cer scuze. Emoții lucrat.El a recunoscut că a fost farse „, a spus Jarolím.

După ce astăzi completează propunerea de numire a cinci jucători are un cadru complet třiadvacetičlenný. Este posibil ca, înainte de meciul de pregătire împotriva Danemarcei, care va fi jucat pe data de 15 noiembrie vor fi schimbări.

„Suntem pe deplin. Nu vreau să sun, sper că nimeni nimic important se întâmplă. Ar trebui să rămână așa. Vom vedea apoi de-al doilea meci „a spus Jarolím.

În Norvegia intră într-o echipă în Eden, antrenor și așteaptă să se întoarcă la stadionul lor de origine Slavia, care, în ultimii ani a condus.“ Aștept cu nerăbdare să orice am experimentat. Deci, ar fi frumos dacă am putea câștiga „, a spus el.