Strahov fotbal a condus tristețe. Champagne și celebrare niște pui

Starea de spirit sumbru, după două meciuri nu a reușit echipa națională și echipa? Acolo, ei joi în măruntaiele birourilor Strahov înainte de conferințe de presă căutat în zadar. La intrările au salutat oaspeții și hostess minunat servit cu șampanie. Nici un partid spectaculos, cu toate acestea, nu a avut loc. Asta e ceea ce liderii de sindicat permis sărbători decent procedura de selecție directă la 21 de ani de la EURO în Polonia. „Când ai venit aici și, probabil, v-ați gândit ne-am fi luat-o razna, dar am făcut-o intenționat“, a explicat o reprezentare neobișnuit de manager pas Jaromír Šeterle.

Strahov dueluri după jucat într-o zi au adunat în mod tradițional atât antrenor național.In timp ce Vítězslav Lavička a trăit reuniune cu o gamă de până la 21 de ani într-o stare de spirit de sărbătoare, colegul lui Karel Jarolím după înfrângerea Germaniei și o remiză fără goluri marcate cu Azerbaidjan a fost cu siguranta entuziasmat. starea de spirit deprimată, cu toate acestea, de către agenții federali nu doresc să-și lege. Dimpotrivă.Ei au îndrăznit să reprezentanții mass-media să pregătească o atmosferă primitoare.

„Noi credem ca, de multe ori critica ceea ce este greșit și suntem triști pentru ea, așa că ar trebui să știe o bucurie simt puțin și se ridice deasupra realității de zi cu zi și se bucură de acele momente când ceva va fi „a declarat managerul de la domiciliu Jaromír Šeterle starea de spirit vesel, imediat după ce a terminat momente de înregistrări video editata pe care“ leii tineri „în timpul ciclului de calificare cu experiență. „Abordarea directă față de euro, în cazul în care a procedat în acest fel doar nouă unități, în valoare de ea pentru noi să fi făcut acest punct aici, într-adevăr frumos. Au o băutură și să vă spun despre ceva fotbal ceh mai pozitiv decât este necesar pentru a auzi mai târziu despre o echipă „, a spus el.

În cuvintele sale, echipa a lucrat în 21 de ani, totul a fost bine.Un element important a fost faptul că într-un timp foarte scurt, a reușit să construiască o echipă de producție bună, care se complăcea servicii de jucători de calitate și a lucrat la viteza maxima. Šeterle, de asemenea, amintit că procedura de campionat, a fost obiectivul inițial, care a intrat președintele FARC Miroslav Pelta.

„La început părea să fie foarte dificilă, pentru că am început primul duel de calificare, dar nu este nerealist . Dle Președinte, am avut sprijin deplin.ne-au asigurat că băieții au avut sprijin material, logistic a lucrat bine și jocul nostru a fost la un nivel care timp de astăzi cer „, a continuat Šeterle.

Pe de cealaltă parte a playerului împins la ele pentru un astfel de serviciu Ei au răsplătit performanțele sale pe teren. „În caz contrar, vorbim despre nu au absolut nici o valoare“, a spus Šeterle. Au luat cuvintele sale la inimă și, treptat, printr-o performanță onest în ciuda scapari minore abordare directă a câștigat campionatul în Polonia.