Unibet

logounibet2

Unibet are fară îndoială cea mai variată selecţie de pariuri din fotbal pe care o poţi găsii. Unibet acoperă peste 500 de ligi din mai bine de 100 de ţări la nivel mondial în 22 de limbi diferite.

Dacă eşti în căutare de ligi mai mici şi ciudate, le poţi găsii la Bwin şi în nici un caz în altă parte. Deşi acoperă o arie foarte largă de pariuri, cotele oferite sunt competitive însă nu spectaculoase.Pe lângă fotbal, Bwin are o excelentă acoperire a celorlalte disciplinelor sportive. Ei oferă cote pe piaţa pariurlor la peste 80 de discipline sportive.

Unibet este deosebit de populară în alte ţări decât Marea Britanie (în principal pentru că există atât de multe case de interne), cum ar fi Spania şi Germania, şi ca urmare au o acoperire notabil şi cote în domenii cum ar fi tenis, baschet şi Formula 1.

Unibet oferă cea mai avansată interfaţă grafică dintre toate casele de pariuri online. Pagina lor oficială şi pagina de sport sunt compuse din mai multe imagini de înaltă calitate , sunt rotative şi prezintă evenimentele curente şi evenimentele săptămânii, respectiv cele mai populare.

Site-ul este unic prin faptul că dispune de un fundal negru cu text alb, care captivează atenţia utilizatorilor şi-i face să-şi amintească foarte uşor de site. Singurul dezavantaj vine totuşi de la interfaţa grafică ce poate creea probleme de încărcare a site-ului dacă aveţi un calculator sau o conexiune mai slabă.