William Hill

william-hill-logo_png

William Hill este un site popular de pariuri, care a fost fondat în Austria, în cursul anului 1999. Până în prezent, acesta a creat o impresie puternică în industria de pariuri online, cu peste 6,100,000 de clienti mulţumiţi. Serviciul lor cu clienţii este agreat de mai multe case de pariuri din lumea online.

Oferta William Hill are cote excelente şi se poate paria în majoritatea momedelor naţionale. William Hill îşi plăteşte câştigătorii pariurilor prin transfer bancar, moneybookers şi cecuri.

Avantajul major al acestui bookmaker este timpul scăzut în care sunt creditate conturile câştigătorilor. Îmediat ce evenimentul se termină, câştigătorilor li se creditează contul. Acest lucru dovedeşte încrederea în William Hill.

Parierea se poate face pe majoritatea jocurilor sportive, incluzând fotbal, hockei pe gheaţă, formula 1 şi aşa mai departe. Interfaţa utilizatorului este clară şi simplă, iar când te înregistrezi cu adresa de mail, id-ul tău de utilizator şi parola sunt trimise instant pe adresa de mail.

Site-ul foloseşte un server SSL securizat ce asigură securitatea şi confidenţialitatea tranzacţiilor. La fel ca alţi bookmakeri de top, William Hill nu schimbă comisionul de depunere şi retragere pentru metodele folosite.