Willian ii linisteste pe fani

Mijlocasul brazilian a infirmat zvonurile conform carora nu va putea juca in semifinala de la CM cu Germania din cauza unei accidentari.

Fotbalistul lui Chelsea a primit o lovitura in antrenamentul de sambata, intr-un duel cu Hernanes, dar a putut lua parte la intreaga sesiune de pregatire de duminica si pare pregatit sa-i ia locul lui Neymar in meciul de marti.

„Ma simt foarte bine. M-am accidentat pe partea stanga la antrenament si ma supara un pic, dar nu este nimic semnificativ”, a spus Willian.

Acesta recunoaste ca absenta lui Neymar din semifinala este o mare pierdere pentru Selecao, dar crede ca echipa sa este capabila sa castige turneul, cota 3.60.

„Neymar a ridicat standardele pentru noi. Este capabil sa decida orice meci, asa ca va fi greu sa jucam fara el. Suntem tristi ca l-am pierdut, dar suntem si mai determinati sa ne continuam visul, deoarece stim ce calitate avem.”

Starul Barcelonei ar putea lipsi sase saptamani dupa ce si-a fracturat o vertebra in meciul din sferturi cu Columbia, in vreme ce capitanul Thiago Silva este suspendat pentru meciul cu Germania.

Brazilia are cota 2.70 sa se impuna in 90 de minute in partida care va avea loc pe Estadio Mineirao, in vreme ce nemtii sunt cotati cu 7.00 sa castige cu 1-0, in acelasi interval de timp.

Nu uitati, oferta 0-0: Pariurile se ramburseaza a fost extinsa pentru a include si pariurile pe Primul marcator, Ultimul marcator si Sa inscrie oricand pentru fiecare meci de la Campionatul Mondial!