MS Biżuteria Samobójstwo Squad Breloczek Strzałka A.R.G.U.S Chaveiro Breloki Dla Prezent Brelok Samochodowy Movie Breloczków Z Pamiątkami

p2197

Nowy produkt

zł10.43 zł7.30

Tagi: Tanie: MS Biżuteria Samobójstwo Squad Breloczek Strzałka A.R.G.U.S Chaveiro Breloki Dla Prezent Brelok Samochodowy Movie Breloczków Z Pamiątkami, wysokiej jakości MS Biżuteria Samobójstwo Squad Breloczek Strzałka A.R.G.U.S Chaveiro Breloki Dla Prezent Brelok Samochodowy Movie Breloczków Z Pamiątkami, dostawcy Key Chains z Chin.

wisiorek Rozmiar: 5.5x5.5 cm (1 cm = 0.394in) łańcuch Dłogość: 3.5 cm waga: 35g
wprowadzenie ~ dostawca jesteśmy starszy dostawca fabryki z 6 lat doświadczenia na alibaba. Większość produktów w naszym sklepie jest w zdjęcie. na większy porządek, tym lepiej luzem cena, możemy zaoferować lepszą cenę lub darmowa wysyłka za pośrednictwem ekspresowych dla naszych stałych klientów. Wszystko można zostawić wiadomość, będziemy odpowiadać na ciebie w ciągu 12 godzin. czas pracy: Ameryka Brazylia (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rosja (Moskwa GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) anglia Francja (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ zwrotne to jest bardzo mile widziane, można zostawić nam pozytywne opinie i 5 gwiazdek komentarze! proszę o kontakt z nami z żadnego problemu, lub pytania przed otwarciem spór lub opuszczać neutralną lub negatywną opinię. to będzie nasza wielka przyjemność, jeśli możemy dać ci podekscytowany Zakupu experience. We szczerą nadzieję, że możemy rozpocząć długoterminowej współpracy biznesowej.

  • Metal kolor: Posrebrzane
  • Płeć: Unisex
  • Kształt 's wzór: Okrągły
  • Numer modelu: YS11278
  • Styl: Trendy
  • Metale typu: Stopu cynku
  • Materiał: Metal
  • Typ artykułu: Breloczki
  • Grzywny lub mody: Moda
  • Size: 5.5x5.5 cm
  • Weight: 35 g
  • Typ jednostki: część
  • Waga przesyłki: 0.05kg (0.11lb.)
  • Rozmiar przesyłki: 20cm x 12cm x 2cm (7.87in x 4.72in x 0.79in)

Pokrewne produkty

Trend.